top of page

DE BEMANNING

De Spartivento wordt door ons (Benjamin en Myrthe) gezeild, samen met een grote groep vrienden en familie die ieder jaar weer staan te popelen om ons te versterken. Met veel liefde zorgen we voor het schip waar we samen op wonen.

 

We zijn allebei opgegroeid op het water. Benjamin groeide op als schipperskind en van huis heeft hij de liefde voor zeilen en het water meegekregen. Zeilen is Benjamin zijn grote liefde en nergens anders voelt hij zich zo thuis als op het water. Al jaren zeilt Benjamin met diverse schepen om zodoende zijn passie voor het zeilen met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. In Delft studeerde hij Maritieme Techniek waarna hij aan boord van de Stormvogel is gaan wonen.

 

In de lente van 2020 ontmoette we elkaar en vanaf dat moment zijn we samen. Myrthe groeide op in Krimpen aan de Lek en heeft in Maastricht aan de Hogere Hotelschool gestudeerd. Ook Myrthe is van jongs af aan veel op het water geweest. Met de zalmschouw vaart ze nog ieder jaar de Biesbosch in. Na haar studie heeft ze als productieleider voor een Theaterbureau gewerkt en een restaurant gerund in Amsterdam.

 

Zomer 2020 kochten we de Spartivento over van Peter (Benjamin zijn vader) en omdat het dit jaar niet mogelijk was om met gasten te zeilen hebben we een enorme renovatie van het schip doorgevoerd. We kunnen niet wachten om dit alles met jullie te delen en samen te genieten van de prachtige Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren.

4eeafc28-9a7a-45d5-8eab-b1ca9f0eedd3.jpe

 

Benjamin & Myrthe

bottom of page